Website

 

Een sterke website neerzetten?

Online communicatie is het belangrijkste contactmoment met uw doelgroep. Een website moet toegankelijk en functioneel zijn maar ook aantrekkelijk voor het oog. Voor iedere website die we ontwikkelen maken we een uniek ontwerp op maat. De eerste indruk die de klant van uw bedrijf krijgt is belangijk.  Bij DB Creatieve vormgeving begrijpen we hoe marketing werkt en gebruiken deze kennis om onze eigen input te geven aan uw website. Een goede vindbaarheid is vanzelfsprekend. DB Creatieve vormgeving ontwikkeld zoekmachine vriendelijke websites.

 

Hoe gaat dat in zijn werk?

Een nieuwe website is altijd in beweging is zeker geen eindproduct. Meten, analyseren en verbeteren. Zo komen we tot een goede website. Deze vorm van aanpak zorgt niet alleen voor meer rendement. De constante stroom van verbeteringen pakken we samen op.

 

WordPress CMS-systeem

Uw website draait op een WordPress CMS-systeem. Een beheersysteem die het mogelijk maakt dat u eenvoudig de website kan beheren. Zo kunnen er bijvoorbeeld documenten en gegevens worden toegevoegd of gewijzigd.
Een CMS bestaat ten minste uit de volgende onderdelen:
  • Gegevens kunnen worden ingevoerd, verwijderd of aangepast
  • Een database van de gegevens
  • Ingevoerde gegevens door bezoekers kunnen worden bekeken.
Samen zorgen we voor een logische structuur van uw nieuwe website. De bezoekers zullen met maximaal 2 muisklikken de informatie vinden die men zoekt en altijd weten waar men zich op de website bevindt. DB creatieve vormgeving kan ook uw SEO-teksten de schrijven voor uw website.
Deze SEO-teksten zorgen voor een optimaal zoekresultaat in zoekmachines zoals Google.
Neem eens een kijkje in onze portfolio

 

Bent u starter? Geniet dan van een speciale scherpe prijs!

Omdat wij de MKB’ers niet uit het oog willen verliezen hebben wij voor deze starters de starterspakketten ontwikkeld met een scherpe prijs. Geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient en maak een vliegende start met uw onderneming. Er is keuze uit 3 verschillende pakketten, van huisstijl tot complete website.
Bekijk hier de kosten en de mogelijkheden.

DB Creatieve vormgeving
Europark 8
4904 SX Oosterhout
T: +31 162 74 91 16 
E: info@dbcreatievevormgeving.nl

Medio september 2017 werd ik benaderd door Danielle. Zij wist dat ik
graag een webshop wilde beginnen, maar dat ik daar nogal tegen op zag om dat op te starten. Ze wilde heel graag mij helpen en we zijn van start gegaan. Ik had al gauw in de gaten hoe creatief ze zijn bij DB Creatieve vormgeving en vond in hun een hele fijne sparringspartner. De klik was er.

De ideeen die zij mij voorstelde spraken mij direct aan. Wij bleven voortdurend in gesprek en de ontwerpen werden telkens aangepast en bijgeschaafd. Met veel enthousiasme en inzet heeft zij mij geholpen. Met het eindresultaat ben ik
ontzettend blij. De webshop is een feit! Het was en is een zeer prettige samenwerking!

– Annette Kok, Lottz

Nieuwsgierig naar onze aanpak?
Wij leggen het u graag stap voor stap uit.

Kopje koffie

Allereerst willen wij u natuurlijk graag ontmoeten om u en uw bedrijf beter te leren kennen. In onze eerste afspraak bespreken we onder andere wat wij voor u kunnen betekenen, maar nog belangrijker: Hoe krijgen we uw boodschap bij uw doelgroep? De koffie staat altijd klaar!

Advies & Strategie

Na meer te weten te gekomen zijn over u en uw bedrijf stappen we in de 2de fase van het traject.
Hier bespreken hoe we uw bedrijf / dienst het meest strategisch in de markt kunnen zetten. Samen kijken we naar uw wensen en de mogelijkheden. Wij van DB Creatieve Vormgeving geloven in de kracht van het verhaal waarbij de inhoud leidend is.

Conceptfase

In de conceptfase gaan we aan de slag met de eerste visuele voorstellen. De conceptfase bestaat uit de briefing, brainstormen, onderzoek en schetsen. We stellen de identiteit vast. De doelstelling van uw bedrijf vertalen wij in minimaal 3 verschillende concepten.  Wij willen het beste voor de klant, ook als de klant het zelf niet ziet, proberen wij het toch!

Ontwerpfase

Na goedkeuring van de concepten werken we deze verder uit. In het gehele proces van de designfase houden wij u op de hoogte en zijn er verschillende feedback-momenten. Als creatief bureau combineren we de nodige uitingen om te komen tot creatieve en doelgerichte communicatiemiddelen, van concept tot eindproduct.

Realisatie

In de laatste fase van het proces worden alle ontwerpen afgerond. Nadat wij van u een GO hebben gekregen word er een spellingscreening gedaan en worden de eventuele laatste puntjes op de i gezet. de realisatie Een boodschap via diverse kanalen verspreiden met één identiteit. 

Resultaat

Het logo is de eerste indruk van uw bedrijf naar de klant toe. Het succes van uw bedrijf hangt samen met de uitstraling van uw logo. Het is daarom belangrijk dat uw logo vertrouwen en betrouwbaarheid uitstraalt, maar ook zeker bij de identiteit van uw bedrijf past. Dat uw logo op