Webshop

 

Ook een webshop laten bouwen?

Online shopping gaat maar door, de consument van tegenwoordig besteld liever producten online. Het is makkelijk, en snel. Een goede webshop biedt de juiste balans tussen design, content en conversie. DB Creatieve Vormgeving ontwerpt en ontwikkeld voor u een webshop op maat. Met de juiste uitstraling, passend bij uw bedrijf en producten behaalt u meer verkoop.

Hoe start u een webshop?

Bij DB Creatieve Vormgeving maken we gebruik van Magento, ‘s werelds snelst groeiende open source e-commerce pakket. Magento is zeer uitgebreid en flexibel en geeft u de volledige controle over uw webshop. Na de lancering in 2008 is Magento erg populair geworden en al meer dan een miljoen keer gedownload. De uitgebreide mogelijkheden, de kracht van de vele extensies (+2000) en functionaliteiten maakt Magento dé webshop voor de toekomst.
Onze webshops zijn:
  • Gebruiksvriendelijk
  • Zoekmachinevriendelijk
  • Hebben een creatieve vormgeving
  • Zijn gemakkelijk te beheren
  • Hebben een profielpagina voor klanten
  • Hebben een professioneel betaalsysteem

Werkwijze webshop

Allereerst bespreken we uw wensen, de functies die de webshop moet bezitten en de technische kant van de webshop tijdens een intakegesprek. De marketing positionering wordt als uitgangspunt genomen en de webshop wordt op de doelgroep gebaseerd. Dan gaan we de conceptfase in waarin er een aantal concepten gecreëerd worden. Deze concepten worden aan u gepresenteerd . Hier krijgt u de kans om feedback te geven op de concepten waarna alles in de ontwerpfase tot in detail wordt uitgewerkt. Vervolgens wordt de technische kant gerealiseerd, de shop word gevuld met uw producten waarna de lancering van de webshop plaats vind.

 

DB Creatieve vormgeving
Europark 8
4904 SX Oosterhout
T: +31 162 74 91 16 
E: info@dbcreatievevormgeving.nl

De passie en het enthousiasme die DB Creatieve Vormgeving in haar projecten stopt is bewonderingswaardig. Dit is ook de voornaamste reden dat de samenwerking tussen Internetbureau Precies en DB Creatieve Vormgeving zo goed werkt. Beide hebben we passie voor het vak en dat is terug te zien in de mooie en leuke projecten die wij samen opleveren. Wij hopen daarom ook dat we deze prettige samenwerking nog lang voort kunnen zetten!

– Dennis van Gageldonk, Precies

Nieuwsgierig naar onze aanpak?
Wij leggen het u graag stap voor stap uit.