Webshop

 

Ook een webshop laten bouwen?

Online shopping gaat maar door, de webshop is de trend van dit moment. De consument van tegenwoordig besteld liever producten online. Het is makkelijk, en snel. Het grootste deel van webshops heeft als doel om veel te verkopen. Een goede webshop biedt de juiste balans tussen design, positionering en conversie.
DB creatieve vormgeving ontwerpt en ontwikkeld voor u een Magento webshop op maat. Wij bieden u uniek en creatieve vormgeving voor uw gehele webshop. Met de juiste uitstraling, passend bij uw bedrijf en producten, behaalt u meer verkoop. DB Creatieve vormgeving ontwikkeld altijd een webshop indeling en design die exact past bij uw bedrijf, bij uw imago en bij uw specifieke wensen.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bij DB creatieve vormgeving maken we gebruik van Magento, ‘s werelds snelst groeiende open source e-commerce pakket. Magento is zeer uitgebreid en flexibel en geeft u de volledige controle over uw webshop. Na de lancering in 2008 is Magento erg populair geworden en al meer dan een miljoen keer gedownload. De uitgebreide mogelijkheden, de kracht van de vele extensies (+2000) en functionaliteiten maakt Magento dé webshop voor de toekomst.
Onze Magento webshops zijn:
  • Gebruiksvriendelijk
  • Zoekmachinevriendelijk
  • Hebben een creatieve vormgeving
  • Zijn gemakkelijk te beheren
  • Hebben een profielpagina voor klanten
  • Hebben een professioneel betaalsysteem

Werkwijze webshop

Allereerst bespreken we uw wensen, de functies die de webshop moet bezitten en de technische kant van de webshop tijdens een intakegesprek. De marketing positionering wordt als uitgangspunt genomen en de webshop wordt op de doelgroep gebaseerd. Dan gaan we de conceptfase in waarin er een aantal concepten gecreëerd worden. Deze worden gepresenteerd door middel van een presentatie. Hier krijgt de klant kans om feedback te geven op de concepten waarna alles in de ontwerpfase tot in detail wordt uitgewerkt. Vervolgens wordt de technische kant gerealiseerd waarna de oplevering plaats van de webshop plaats vind.

 

Bent u starter? Geniet dan van een speciale scherpe prijs!

Omdat wij de MKB’ers niet uit het oog willen verliezen hebben wij voor deze starters de starterspakketten ontwikkeld met een scherpe prijs. Geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient en maak een vliegende start met uw onderneming. Er is keuze uit 3 verschillende pakketten, van huisstijl tot complete website.
Bekijk hier de kosten en de mogelijkheden.

DB Creatieve vormgeving
Europark 8
4904 SX Oosterhout
T: +31 162 74 91 16 
E: info@dbcreatievevormgeving.nl

De passie en het enthousiasme die DB Creatieve Vormgeving in haar projecten stopt is bewonderingswaardig. Dit is ook de voornaamste reden dat de samenwerking tussen Internetbureau Precies en DB Creatieve Vormgeving zo goed werkt. Beide hebben we passie voor het vak en dat is terug te zien in de mooie en leuke projecten die wij samen opleveren. Wij hopen daarom ook dat we deze prettige samenwerking nog lang voort kunnen zetten!

– Dennis van Gageldonk, Precies

Nieuwsgierig naar onze aanpak?
Wij leggen het u graag stap voor stap uit.

Kopje koffie

Allereerst willen wij u natuurlijk graag ontmoeten om u en uw bedrijf beter te leren kennen. In onze eerste afspraak bespreken we onder andere wat wij voor u kunnen betekenen, maar nog belangrijker: Hoe krijgen we uw boodschap bij uw doelgroep? De koffie staat altijd klaar!

Advies & Strategie

Na meer te weten te gekomen zijn over u en uw bedrijf stappen we in de 2de fase van het traject.
Hier bespreken hoe we uw bedrijf / dienst het meest strategisch in de markt kunnen zetten. Samen kijken we naar uw wensen en de mogelijkheden. Wij van DB Creatieve Vormgeving geloven in de kracht van het verhaal waarbij de inhoud leidend is.

Conceptfase

In de conceptfase gaan we aan de slag met de eerste visuele voorstellen. De conceptfase bestaat uit de briefing, brainstormen, onderzoek en schetsen. We stellen de identiteit vast. De doelstelling van uw bedrijf vertalen wij in minimaal 3 verschillende concepten.  Wij willen het beste voor de klant, ook als de klant het zelf niet ziet, proberen wij het toch!

Ontwerpfase

Na goedkeuring van de concepten werken we deze verder uit. In het gehele proces van de designfase houden wij u op de hoogte en zijn er verschillende feedback-momenten. Als creatief bureau combineren we de nodige uitingen om te komen tot creatieve en doelgerichte communicatiemiddelen, van concept tot eindproduct.

Realisatie

In de laatste fase van het proces worden alle ontwerpen afgerond. Nadat wij van u een GO hebben gekregen word er een spellingscreening gedaan en worden de eventuele laatste puntjes op de i gezet. de realisatie Een boodschap via diverse kanalen verspreiden met één identiteit. 

Resultaat

Het logo is de eerste indruk van uw bedrijf naar de klant toe. Het succes van uw bedrijf hangt samen met de uitstraling van uw logo. Het is daarom belangrijk dat uw logo vertrouwen en betrouwbaarheid uitstraalt, maar ook zeker bij de identiteit van uw bedrijf past. Dat uw logo op