Hey ondernemer! Een vliegende start maken?

Logo & Huisstijl v.a. €550,-

Basis

Logo ontwerp

Visitekaartje ontwerp

Briefpapier ontwerp

Envelop ontwerp

€550

Pro

Logo ontwerp

Visitekaartje ontwerp

Briefpapier ontwerp

Envelop ontwerp

Flyer ontwerp

Social media ontwerp

Drukwerk

500 visitekaartjes

500 briefpapier

500 enveloppen C5

1000 flyers

€1250

Deluxe

Logo ontwerp

Visitekaartje ontwerp

Briefpapier ontwerp

Envelop ontwerp

Flyer ontwerp

Social media ontwerp

Drukwerk

500 visitekaartjes

500 briefpapier

500 enveloppen C5

1000 flyers

website

Responsive website

€1950

De Starterpakketten

 

Waarom een starterspakket?

DB Creatieve Vormgeving heeft met veel mooie merken samengewerkt. Omdat wij de startendeondernemer niet willen vergeten, hebben wij speciaal voor starters 3 keuzepakketten opgesteld: zo maakt u de keuze die uw onderneming nodig heeft. Voor starters biedt DB Creatieve Vormgeving een interessant aanbod met het starterspakket. Een compleet pakket waarmee u uw onderneming snel en voor een schappelijke prijs direct goed in de markt zet.

Een uniek ontwerp?

Wij krijgen energie van ondernemers, de ideeën, hun passie en het verhaal achter de onderneming! Juist om deze redenen hebben wij onze meest gevraagde designuitingen gebundeld zodat u direct een vliegende start kunt maken met uw nieuwe bedrijf. Wij ontwerpen een uniek en onderscheidend logo, complete huisstijl en een professionele responsive website met een simpel en gebruiksvriendelijk WordPress CMS-systeem waarmee u uw website eenvoudig zelf kunt beheren. Dit alles volledig op maat ontworpen en met aandacht voor elk detail.

 

Een vliegende start maken?

Omdat wij de MKB’ers niet uit het oog willen verliezen hebben wij voor deze starters de starterspakketten ontwikkeld met een scherpe prijs. Geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient en maak een vliegende start met uw onderneming. Een logo laten ontwerpen? Of toch liever een complete huisstijl? Er is keuze uit 3 verschillende pakketten, van huisstijl tot complete website.
Lijkt een starterspakket u wel iets en bent u klaar voor uw ondernemersavontuur?
Neem contact op met DB Creatieve Vormgeving voor een vrijblijvend creatief gesprek.

DB Creatieve vormgeving
Europark 8
4904 SX Oosterhout
T: +31 162 74 91 16 
E: info@dbcreatievevormgeving.nl

DB Creatieve Vormgeving heeft ons vanaf begin af aan heel goed geholpen en begeleid in het vinden van onze eigen huisstijl en uitstraling. De webshop voldoet helemaal aan onze verwachtingen. Het brengt precies het gevoel over wat we voor ogen hadden, de producten staan in de spotlights en de look and feel matched helemaal met onze visie. Bij DB Creatieve Vormgeving kunnen ze heel goed luisteren en vertalen ze je wensen perfect naar een webshop. Daarbij begeleiden ze je heel goed in het traject achter de schermen wat betreft betalingssystemen, Google Adwords en alles wat erbij komt kijken waarvan je het bestaan nog niet eens wist. Dit alles gebeurde ook nog eens op heel korte termijn waardoor wij veel eerder dan onze eigen gestelde deadline live konden gaan. Kortom: echt een aanrader!

– Emma van Roon, afstudeerhoedje.nl

kennismakingsgesprekken

Creatieve concepten

Tevreden starters

OOK EEN VLIEGENDE START MAKEN?