Brochure Verdegro
De fundamenten van Verdegro zijn in 2003 gelegd door Gerrit Verwijs en Sjoerd de Groot. Het werd geïnitieerd met de ontwikkeling van mobiele verkeerssystemen. In de tussentijd ontstond de bedrijfsnaam Verdegro. Drie jaar later behoorde Verdegro tot de grotere spelers op de markt. Anno 2018 is Verdegro de nummer 1 in Traffic- crash- en Led Systemen.

De opdracht

 

Verdegro is de nummer 1 in Traffic- crash- en Led Systemen. We hebben de 83 pagina’s tellende brochure voor Verdegro 2018 mogen ontwerpen. De brochure geeft een goed beeld van alle producten die zij in hun assortiment hebben. Deze brochures zijn verzonden naar alle huidige en nieuwe klanten. In samenwerking met Verdegro hebben we voor een origineel en goed ontvangen eindresultaat gezorgd. Tevens verzorgen wij voor Verdegro NL En USA het marketinggedeelte voor:

– Nieuwsbrieven visuals
– Website visuals
– Advertenties
– HR uitingen
– Beursstand design

DB Creatieve vormgeving heeft ons zeer vakkundig geholpen met het ontwikkelen van onze nieuwe brochure. Communicatie lijnen waren kort, ze denken goed mee met ons in het gehele procies. Kortom een aanvulling op design gebied.
– Roel van Loenhout, Sales Verdegro Group

EEN ORIGINELE BROCHURE NODIG VOOR UW PRODUCTEN / DIENSTEN?

Kom je langs voor een kop koffie? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag uw wensen.