Van Tilborg huisstijl
In 2018 heeft Ibo van Tilborg de stap gezet om zijn eigen schildersbedrijf te starten. Van Tilborg houdt zich voornamelijk bezig met onderhoudsschilderwerk binnen- en buitenshuis. Ook voor andere werkzaamheden zoals het repareren van houtrot en wandafwerking kunt u Van Tilborg terecht.

De opdracht

 

DB Creatieve vormgeving geeft startende ondernemers een vliegende start met een goede huisstijl. Zo ook voor Ibo van Tilborg Schilderwerken.

Huisstijl ontwerp, van logo tot bestickering
Na het eerste intakegesprek met Ibo hadden we een goed beeld over de visie van zijn bedrijf.
We zijn begonnen met de 3 concepten ontwerpen waarna Ibo al snel zijn logo zag.
Een tevreden ondernemer, daar doen we het voor. We hebben het volgende ontworpen:
– Logo
– Visitekaartje
– Bestickering bus

 

Na een lange tijd dubben heb ik eindelijk de keuze gemaaktper maar te starten als zelfstandig ondernemer. Na deze keuze heb ik aangeklopt bij DB creactieve vormgeving om watmogelijkheden te bespreken voor mijn huisstijl. Op de dag van onze afspraak had DB creactieve vormgeving destarterspakketen gelanceerd, top timing dus! In grote lijnen wist ik hoe ik mijzelf wilde presenteren. Danielle heeft al deze punten gebundeld en daar was dan mijnlogo, verbluffend hoe je bedrijf dan ineens vorm krijgt.Het logo zegt precies wat ik wil uitstralen met mijn bedrijf. Met het starterspakket van DB Creatieve vormgeving kun je als zelfstandig ondernemer voor de dag komen en je kunt jarenlang vooruit.

– Ibo van Tilborg.