Maxfactor X Gen e Event
Het iconische make-upmerk onthult haar nieuwe, gezamenlijke campagne: You x Max Factor. Deze generatie vrouwen zal vanaf nu de kern van Max Factor gaan vormen: zowel voor de ontwikkeling van producten die aan hun wensen en behoeften voldoen als het strijden voor het ‘beauty met inhoud’ idee, om ook haar sterke karakter en haar levenservaringen te representeren.

De opdracht

 

Maxfactor lanceerde een nieuwe lijn genaamd: GEN X
In het conservatorium hotel te Amsterdam werd de nieuwe lijn gelanceerd door Lieke van Lexmond. Om de gasten een goed beeld te geven over de nieuwe lijn hebben we het hotel visueel omgetoverd in de Maxfactor Gen X huisstijl.

Lancering Event design
DB creatieve vormgeving heeft in opdracht van Bellevents het event visuele vorm gegeven. Alle bezoekers van het event kregen een persoonlijk magazine. In dit magazine konden de dames hun huid, ogen en lippen laten analyseren en persoonlijk advies krijgen van de beste make-up artist.
Dit magazine hebben we speciaal ontworpen voor het event. Ook hebben we de hotelkamers “On brand” aangekleed met het ontwerpen van de juiste visuals, bestickering en banners.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN VOOR UW MAGAZINE?

Kom je langs voor een kop koffie? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag uw wensen.