Leidsche Rijn opening winkelcentrum
Acrobaten en een zangeres hoog boven het publiek, een vlaggenparade met 200 kinderen uit de wijk en steltlopers, Tim en Daan die Burgemeester Jan van Zanen door middel van een reuzenphone het startsein laten geven, een spetterend optreden van OG3NE én duizenden bezoekers: op 16 mei is groots gevierd dat vanaf nu iedereen welkom is in Leidsche Rijn Centrum Utrecht om er te winkelen en het afwisselende horeca-aanbod te ontdekken.

De opdracht

 

Een event wat we compleet hebben mogen ontwerpen is de opening voor het nieuwe winkel centrum in Utrecht Leidsche Rijn. We hebben hiervoor alle aankleding gerealiseerd. Denk hierbij aan de visual doeken, de aankleding op het event, promotieartikelen zoals de goodiebags, prijzencircus en strandstoelen, we hebben zelfs een hele wervelvind machine ontworpen in de huisstijl van het winkelcetrum. Ook zijn we op social media druk bezig geweest met het event. Zo hebben we een feestelijke eigen Snapchat ontworpen voor het winkelcentrum. 

Het is ontzettend prettig samenwerken met DB Creatieve vormgeving. Ze zijn super flexibel, pro actief en denken mee om tot een optimaal creatief resultaat te komen. De opmaak, ontwerpen en ideeën kunnen een evenement helemaal compleet maken. De enthousiaste manier van werken, de perfecte kwaliteit en service is ideaal en zou ik iedereen aanraden.

– Isabelle Roodklif – eigenaar Bellevents

CREATIEVE PARTNER NODIG VOOR UW EVENT? VAN CONCEPT TOT CREATIE

Kom je langs voor een kop koffie? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag uw wensen.