Comfortseat
Wilt u altijd en overal comfortabel zitten? Met het flexibele zitkussen met geïntegreerd frame bent u altijd en overal gegarandeerd van draagbaar en verplaatsbaar zitcomfort. De Comfort Seat combineert kwaliteit, schoonheid en comfort in één innovatief ontwerp. Of u nu wilt ontspannen op uw boot, op het strand, langs de waterkant of in uw tuin – de Comfort Seat is het ideale zitkussen voor u. Dankzij zijn lichte gewicht kunt u, ondanks zijn royale afmetingen, het kussen eenvoudig overal mee naar toe nemen.

Eind 2017 zijn wij in contact gekomen met DB Creatieve vormgeving voor het ontwerpen van een advertentie van schoonmaak gereedschap voor een glossy magazine. Na wat input te hebben uitgewisseld is er een klassieke maar een advertentie met luxe uitstraling ontworpen. Een mooi resultaat voor de juiste doelgroep. We waren er zeer blij mee en heeft de basis gelegd voor een verdere samenwerking! We zijn op dit moment bezig met vele mooie projecten.

– Ingrid WIC BV

De opdracht

 

Voor Comfortseat verzorgen wij de uitingen die zij nodig hebben voor zowel de communicatie kant als de productiekant. Dit is voornamelijk drukwerk. Denk hierbij aan:
– Nieuwsbrief ontwerp
– Verpakkingen sleeves
– Promotie flyers
– Advertenties voor vakbladen
– Display materiaal voor beurs

Online marketing strategie
DB Creatieve vormgeving kan voor u de gehele online communicatie uit handen nemen en een marketing strategie voor u uitzetten. We werken voor u een plan uit met hierin: o.a. een content planning. Wat de doelstellingen van uw bedrijf? Wat gaan we posten? Op welke social media kanalen? Wat is duw boodschap / het doel? Welke visuals gaan we hier voor ontwerpen? En niet geheel onbelangrijk: hoe scoort uw bedrijf bij zoekmachines? We begeleiden graag elke organisatie, groot of klein, bij de juiste online strategie.

BIJPASSENDE LEAFLET OF FLYER VOOR UW PRODUCTEN?

Kom je langs voor een kop koffie? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag uw wensen.