Webshop afstudeerhoedje.nl
Afstuderen moet iets onvergetelijks zijn! Leerlingen, studenten, cursisten en hun docenten hebben hard gewerkt om deze mijlpaal te bereiken. Afstudeerhoedje.nl vindt het belangrijk dat afstuderen een feestelijk moment wordt. Zij helpen onderwijsinstellingen en organisaties om het moment van afstuderen een bijzonder tintje te geven. En op welke manier lukt dit beter dan met een echte afstudeerhoed!

De opdracht

 

Webshop op maat
We hebben nauw samen gewerkt met Afstudeerhoedje om de webshop op te kunnen zetten. Dit compleet naar wens van de klant natuurlijk. Afstudeerhoedje maakte gebruik van ons starterspakket. Hierin kregen zij een standaard aantal uren die van tevoren werd vastgesteld. Zo kom je als beginnend bedrijf niet voor verassingen te staan. De service blijft natuurlijk precies hetzelfde en zijn wij verder altijd bereikbaar voor eventuele vragen of mogelijk nodige aanpassingen. De uiteindelijke webshop is ontzettend goed ontvangen en dat is ook terug te zien in de verkoopcijfers.

Online marketing
Nu de shop online is hebben we voor afstudeerhoedje.nl een online activatie campagne opgezet om de juiste bezoekers / klanten aan te spreken. Hiervoor hebben we een online adwords + activatie campagne opgezet. Met resultaat.

DB Creatieve Vormgeving heeft ons vanaf begin af aan heel goed geholpen en begeleid in het vinden van onze eigen huisstijl en uitstraling. De webshop voldoet helemaal aan onze verwachtingen. Het brengt precies het gevoel over wat we voor ogen hadden, de producten staan in de spotlights en de look and feel matched helemaal met onze visie. Bij DB Creatieve Vormgeving kunnen ze heel goed luisteren en vertalen ze je wensen perfect naar een webshop. Daarbij begeleiden ze je heel goed in het traject achter de schermen wat betreft betalingssystemen, Google Adwords en alles wat erbij komt kijken waarvan je het bestaan nog niet eens wist. Dit alles gebeurde ook nog eens op heel korte termijn waardoor wij veel eerder dan onze eigen gestelde deadline live konden gaan. Kortom: echt een aanrader!

– Emma van Roon, afstudeerhoedje.nl

EEN GOEDE WEBSHOP NODIG VOOR UW PRODUCT?

Kom je langs voor een kop koffie? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag je wensen.