Huisstijl

 

Een originele huisstijl voor uw bedrijf?

De huisstijl van bedrijf toon de identiteit.  Wat staat volgens uw bedrijf voorop en waar wilt u dat de klanten uw van herkennen? De creatieve vormgevers van DB creatieve vormgeving gaan hiermee aam de slag om er voor te zorgen dat de huisstijl perfect bij de presentatie van uw bedrijf past.

 

Wat u van ons kunt verwachten bij het realiseren van uw huisstijl.

Dankzij uw huisstijl kan uw organisatie zich ontwikkelen tot een herkenbaar merk met een eigen uitstraling. Een merk dat het juiste verhaal vertelt. U kunt verwachten dat wij u voorzien van ontwerp én realisatie. We maken de vertaalslag naar alle denkbare communicatiemiddelen. U kunt hierbij denken aanvisitekaartjes,
– briefpapier,
– enveloppen,
– flyers,
– folders,
– jaarverslagen en andere printuitingen.
Ook is deze huisstijl online in te zetten. Met bijvoorbeeld banners, en nieuwsbrieven. DB creatieve vormgeving zorgt voor een origineel en consistent imago voor uw bedrijf.
DB Creatieve vormgeving werkt met vaste prijzen zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Bekijk onze portfolio voor een impressie van onze huisstijlen. Bent u opzoek naar een bedrijf dat u kan helpen met het ontwikkelen van een huisstijl? En benieuwd wat de kosten bedragen? Neem dan contact met ons op.

Bent u starter? Geniet dan van een speciale scherpe prijs!

Omdat wij de MKB’ers niet uit het oog willen verliezen hebben wij voor deze starters de starterspakketten ontwikkeld met een scherpe prijs. Geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient en maak een vliegende start met uw onderneming. Er is keuze uit 3 verschillende pakketten, van huisstijl tot complete website.
Bekijk hier de kosten en de mogelijkheden.

DB Creatieve vormgeving
Europark 8
4904 SX Oosterhout
T: +31 162 74 91 16 
E: info@dbcreatievevormgeving.nl

Sinds het begin van dit jaar zijn wij gestart met uitzendbureau Kitchen-staff. Via Preciesinternetbureau zijn wij in contact gekomen met Danielle. Na een prettig kennismakingsgesprek is Danielle aan de slag gegaan met onze ideeën. Op voorhand hadden wij al wat ideeën op papier gezet met zaken die wij graag verwerkt wilden hebben. Uiteindelijk heeft zij alles verwerkt tot een mooi
logo en heeft ze nog andere zaken zoals visitekaartjes etc. ontwikkeld. Wij zijn zeer tevreden over het hele proces en kunnen DB creatieve vormgeving bij iedereen aanraden.

– Jeroen, Kitchen-staff.nl

Nieuwsgierig naar onze aanpak?
Wij leggen het u graag stap voor stap uit.

Kopje koffie

Allereerst willen wij u natuurlijk graag ontmoeten om u en uw bedrijf beter te leren kennen. In onze eerste afspraak bespreken we onder andere wat wij voor u kunnen betekenen, maar nog belangrijker: Hoe krijgen we uw boodschap bij uw doelgroep? De koffie staat altijd klaar!

Advies & Strategie

Na meer te weten te gekomen zijn over u en uw bedrijf stappen we in de 2de fase van het traject. Hier bespreken hoe we uw bedrijf / dienst het meest strategisch in de markt kunnen zetten. Samen kijken we naar uw wensen en de mogelijkheden. Wij van DB Creatieve Vormgeving geloven in de kracht van het verhaal waarbij de inhoud leidend is.

Conceptfase

In de conceptfase gaan we aan de slag met de eerste visuele voorstellen. De conceptfase bestaat uit de briefing, brainstormen, onderzoek en schetsen. We stellen de identiteit vast. De doelstelling van uw bedrijf vertalen wij in minimaal 3 verschillende concepten.  Wij willen het beste voor de klant, ook als de klant het zelf niet ziet, proberen wij het toch!

Ontwerpfase

Na goedkeuring van de concepten werken we deze verder uit. In het gehele proces van de designfase houden wij u op de hoogte en zijn er verschillende feedback-momenten. Als creatief bureau combineren we de nodige uitingen om te komen tot creatieve en doelgerichte communicatiemiddelen, van concept tot eindproduct.

Realisatie

In de laatste fase van het proces worden alle ontwerpen afgerond. Nadat wij van u een GO hebben gekregen en de eventuele laatste puntjes op de i zijn gezet. Uw ontwerp is nu ontwikkeld en klaar om uitgevoerd of afgedrukt te worden of om online te gaan. Op deze manier kunt u uw boodschap via diverse kanalen verspreiden met één identiteit. 

Resultaat

GEFELICITEERD!  Uw concept staat nu online, is gedrukt of uitgevoerd. Na deze oplevering kunt u natuurlijk nog steeds bij ons terecht zo dat de doelen die we samen hebben gesteld behaald worden.