Drukwerk ontwerp

 

Drukwerk laten ontwerpen?

Stijlvol en professioneel drukwerk geeft een bedrijf een extra impuls. We hechten enorm veel belang aan drukwerk van een hoogstaande kwaliteit en daarom denken wij graag mee aan hoe wij uw identiteit om kunnen zetten in flyers, brochures, magazines, visitekaartjes tot posters. Maar ook over papierkeuzes, drukgangen, kapvormen en nog veel meer. Wanneer u het drukwerk door ons laat verzorgen staan wij dan ook garant voor een goede kwaliteit. Omdat wij al jarenlang de beste partners hebben op dit gebied weten wij heel goed wie dit het best en snelst voor u kan produceren.

 

Drukwerk laten ontwerpen met een duidelijk boodschap.

Als u bedrijf geïnteresseerd in promotiemateriaal/drukwerk kunnen wij u dit leveren van visitekaartjes, tot magazines en banners. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. Onder andere de techniek, kleuren en design hebben grote invloed op het uiteindelijke resultaat. Daarom regelen wij graag uw drukwerk voor u. Samen bepalen we de beste oplossing voor uw drukwerk.
DB Creatieve Vormgeving werkt met vast prijzen zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Bekijk onze portfolio voor een impressie van onze creatieve drukwerk ontwerpen. Ook drukwerk laten ontwerpen? En benieuwd wat de kosten bedragen? Neem dan contact met ons op.

DB Creatieve vormgeving
Europark 8
4904 SX Oosterhout
T: +31 162 74 91 16 
E: info@dbcreatievevormgeving.nl

DB Creatieve Vormgeving heeft ons vanaf begin af aan heel goed geholpen en begeleid in het vinden van onze eigen huisstijl en uitstraling. De webshop voldoet helemaal aan onze verwachtingen. Het brengt precies het gevoel over wat we voor ogen hadden, de producten staan in de spotlights en de look and feel matched helemaal met onze visie. Bij DB Creatieve Vormgeving kunnen ze heel goed luisteren en vertalen ze je wensen perfect naar een webshop. Daarbij begeleiden ze je heel goed in het traject achter de schermen wat betreft betalingssystemen, Google Adwords en alles wat erbij komt kijken waarvan je het bestaan nog niet eens wist. Dit alles gebeurde ook nog eens op heel korte termijn waardoor wij veel eerder dan onze eigen gestelde deadline live konden gaan. Kortom: echt een aanrader!

– Emma van Roon, afstudeerhoedje.nl

Nieuwsgierig naar onze aanpak?
Wij leggen het u graag stap voor stap uit.

Kopje koffie

Allereerst willen wij u natuurlijk graag ontmoeten om u en uw bedrijf beter te leren kennen. In onze eerste afspraak bespreken we onder andere wat wij voor u kunnen betekenen, maar nog belangrijker: Hoe krijgen we uw boodschap bij uw doelgroep? De koffie staat altijd klaar!

Advies & Strategie

Na meer te weten te gekomen zijn over u en uw bedrijf stappen we in de 2de fase van het traject.
Hier bespreken hoe we uw bedrijf / dienst het meest strategisch in de markt kunnen zetten. Samen kijken we naar uw wensen en de mogelijkheden. Wij van DB Creatieve Vormgeving geloven in de kracht van het verhaal waarbij de inhoud leidend is.

Conceptfase

In de conceptfase gaan we aan de slag met de eerste visuele voorstellen. De conceptfase bestaat uit de briefing, brainstormen, onderzoek en schetsen. We stellen de identiteit vast. De doelstelling van uw bedrijf vertalen wij in minimaal 3 verschillende concepten.  Wij willen het beste voor de klant, ook als de klant het zelf niet ziet, proberen wij het toch!

Ontwerpfase

Na goedkeuring van de concepten werken we deze verder uit. In het gehele proces van de designfase houden wij u op de hoogte en zijn er verschillende feedback-momenten. Als creatief bureau combineren we de nodige uitingen om te komen tot creatieve en doelgerichte communicatiemiddelen, van concept tot eindproduct.

Realisatie

In de laatste fase van het proces worden alle ontwerpen afgerond. Nadat wij van u een GO hebben gekregen word er een spellingscreening gedaan en worden de eventuele laatste puntjes op de i gezet. de realisatie Een boodschap via diverse kanalen verspreiden met één identiteit. 

Resultaat

Het logo is de eerste indruk van uw bedrijf naar de klant toe. Het succes van uw bedrijf hangt samen met de uitstraling van uw logo. Het is daarom belangrijk dat uw logo vertrouwen en betrouwbaarheid uitstraalt, maar ook zeker bij de identiteit van uw bedrijf past. Dat uw logo op