Content

Content creëren
Contentcreatie is een belangrijk onderdeel van het marketing- en communicatievak. DB Creatieve Vormgeving kan als geen ander jouw verhaal in beeld brengen. Zonder marketing is er geen contentmarketing: de contentstrategie is onderdeel van de totale marketingstrategie. Wanneer we goed inzichtelijk hebben wat voor soort content we willen gaan creëren en op welke manieren de huidige content reeds gedeeld wordt, kunnen we ons bezig gaan houden met de verspreiding van de content. Onze content creators maken content voor alle verschillendemediakanalen, van uw website, Facebook, Snapchat, Instagram tot YouTube en blogs.
Door je online video campagne matig in te zetten haal je er het meeste rendement uit. Daarvoor beginnen we niet bij de creatie van content, maar met het ontwikkelen van een strategie. Wat is het doel, wie is de doelgroep en via welke kanalen wil je hen bereiken? Dat stelt ook weer eisen aan de productie, maar juist dan wordt het een sterk geheel.

 

Hoe werkt het?

Wij produceren gedocumenteerde marketingstrategieën voor inhoud die de resultaten krijgen waarnaar je op zoek bent. Ook creëren wij inhoud die opvalt in je branche wat op maat ontworpen wordt voor je doelgroep.
Ons uiteindelijke doel is onze klanten helpen hun content prestaties te meten, analyseren, rapporteren en verbeteren.

 

Bent u starter? Geniet dan van een speciale scherpe prijs!

Omdat wij de MKB’ers niet uit het oog willen verliezen hebben wij voor deze starters de starterspakketten ontwikkeld met een scherpe prijs. Geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient en maak een vliegende start met uw onderneming. Er is keuze uit 3 verschillende pakketten, van huisstijl tot complete website.
Bekijk hier de kosten en de mogelijkheden.

 

 

 

 

DB Creatieve vormgeving
Europark 8
4904 SX Oosterhout
T: +31 162 74 91 16 
E: info@dbcreatievevormgeving.nl

We zijn heel tevreden met onze samenwerking met DB Creatieve Vormgeving. Wij als Smurfit Kappa Trobox zijn een leverancier in verpakkingsmaterialen we produceren verpakkingen in allerlei soorten en maten. Maar ook hebben we producten met hoogwaardige bedrukkingen in FC-Offset. Omdat wij bij Smurfit Kappa Trobox geen eigen ontwerpafdeling voor bedrukkingen hebben of klanten kunnen hun bestanden niet kant en klaar aanleveren schakelen we DB Creatieve Vormgeving in om dit voor ons of de klant te verzorgen. En met resultaat! We hopen nog vele mooie projecten samen af te ronden in de toekomst. 

Frank – Coördinator Verkoop Binnendienst Smurfit Kappa Trobox