Campagnes

 

Een passende campagne voor uw doelgroep.

Van reclamecampagne tot product lancering. In de negen jaar dat wij werkzaam zijn in de reclame hebben wij al veel van dit soort projecten mogen opzetten en uitvoeren. In samenwerking met een bijpassend PR-bureau is het mogelijk om een campagne op te zetten voor bijvoorbeeld een nieuw of vernieuwd product of dienst. We maken hierbij gebruik van verschillende sociale kanalen zoals YouTube, Instagram en Facebook maar ook van reclame advertenties in magazines. Voor u wordt tijdens dit proces een overzichtelijk PR-strategie gemaakt.

 

Met de juiste pr-strategie uw product op de markt brengen.

U wilt natuurlijk dat uw campagne opvalt in de markt. Op deze manier is er namelijk meer aandacht voor uw nieuwe product of ontwikkeling. Met de juiste hulpmiddelen en connecties zijn wij van DB creatieve vormgeving in de mogelijkheid u daar perfect bij te helpen. Wj zorgen er voor dat we de juiste doelgroep aankaarten en dat de identiteit van uw bedrijf terug te zien is in het resultaat.
DB Creatieve vormgeving werkt met vaste prijzen zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Bekijk onze portfolio voor een impressie van onze campagnes. Bent u opzoek naar een bedrijf dat u kan helpen met het ontwikkelen van een campagne? En benieuwd wat de kosten bedragen? Neem dan contact met ons op.

Bent u starter? Geniet dan van een speciale scherpe prijs!

Omdat wij de MKB’ers niet uit het oog willen verliezen hebben wij voor deze starters de starterspakketten ontwikkeld met een scherpe prijs. Geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient en maak een vliegende start met uw onderneming. Er is keuze uit 3 verschillende pakketten, van huisstijl tot complete website.
Bekijk hier de kosten en de mogelijkheden.

DB Creatieve vormgeving
Europark 8
4904 SX Oosterhout
T: +31 162 74 91 16 
E: info@dbcreatievevormgeving.nl

DB Creatieve Vormgeving heeft ons vanaf begin af aan heel goed geholpen en begeleid in het vinden van onze eigen huisstijl en uitstraling. De webshop voldoet helemaal aan onze verwachtingen. Het brengt precies het gevoel over wat we voor ogen hadden, de producten staan in de spotlights en de look and feel matched helemaal met onze visie. Bij DB Creatieve Vormgeving kunnen ze heel goed luisteren en vertalen ze je wensen perfect naar een webshop. Daarbij begeleiden ze je heel goed in het traject achter de schermen wat betreft betalingssystemen, Google Adwords en alles wat erbij komt kijken waarvan je het bestaan nog niet eens wist. Dit alles gebeurde ook nog eens op heel korte termijn waardoor wij veel eerder dan onze eigen gestelde deadline live konden gaan. Kortom: echt een aanrader!

– Emma van Roon, afstudeerhoedje.nl

Nieuwsgierig naar onze aanpak?
Wij leggen het u graag stap voor stap uit.

Kopje koffie

Allereerst willen wij u natuurlijk graag ontmoeten om u en uw bedrijf beter te leren kennen. In onze eerste afspraak bespreken we onder andere wat wij voor u kunnen betekenen, maar nog belangrijker: Hoe krijgen we uw boodschap bij uw doelgroep? De koffie staat altijd klaar!

Advies & Strategie

Na meer te weten te gekomen zijn over u en uw bedrijf stappen we in de 2de fase van het traject. Hier bespreken hoe we uw bedrijf / dienst het meest strategisch in de markt kunnen zetten. Samen kijken we naar uw wensen en de mogelijkheden. Wij van DB Creatieve Vormgeving geloven in de kracht van het verhaal waarbij de inhoud leidend is.

Conceptfase

In de conceptfase gaan we aan de slag met de eerste visuele voorstellen. De conceptfase bestaat uit de briefing, brainstormen, onderzoek en schetsen. We stellen de identiteit vast. De doelstelling van uw bedrijf vertalen wij in minimaal 3 verschillende concepten.  Wij willen het beste voor de klant, ook als de klant het zelf niet ziet, proberen wij het toch!

Ontwerpfase

Na goedkeuring van de concepten werken we deze verder uit. In het gehele proces van de designfase houden wij u op de hoogte en zijn er verschillende feedback-momenten. Als creatief bureau combineren we de nodige uitingen om te komen tot creatieve en doelgerichte communicatiemiddelen, van concept tot eindproduct.

Realisatie

In de laatste fase van het proces worden alle ontwerpen afgerond. Nadat wij van u een GO hebben gekregen en de eventuele laatste puntjes op de i zijn gezet. Uw ontwerp is nu ontwikkeld en klaar om uitgevoerd of afgedrukt te worden of om online te gaan. Op deze manier kunt u uw boodschap via diverse kanalen verspreiden met één identiteit. 

Resultaat

GEFELICITEERD!  Uw concept staat nu online, is gedrukt of uitgevoerd. Na deze oplevering kunt u natuurlijk nog steeds bij ons terecht zo dat de doelen die we samen hebben gesteld behaald worden.