6 leuke ideeën voor een Valentijns post voor jouw bedrijf.

Valentijn, commercieel of echte liefde?

Het is alweer bijna Valentijnsdag. De gelegenheid om jouw geliefde eens extra in het zonnetje te zetten. Maar hoe kan je met je bedrijf meedoen aan deze dag van de liefde? Wij hebben hier leuke tips om een romantische post te plaatsen op de Instagram pagina van je bedrijf. Hiermee kan je jouw klanten/volgers een warm hart toe dragen op 14 februari.

1. Neem een foto van een boeket bloemen.

Zorg voor een strakke egale achtergrond. Zo komen de bloemen nog beter naar voren. Een tip om het echt een Valentijn uitstraling te geven: gebruik rode rozen bij een witte muur. Of kies ervoor om een bloem te fotograferen. Dit staat super schattig!

 

2. Valentijnskaarten schrijven.

Maak een leuke boemerang van de kaarten die jij aan het schrijven bent voor je klantenkring. Dit wordt zeker gewaardeerd door ze. Zo heb je twee vliegen in één klap. Leuk toch?

3. Maak leuke woorden met chocolade.

Breek een chocoladereep en je kan er super creatief woorden mee bedenken. Denk aan: hartje, happy Valentine, schat, liefde enz. Je kan dit ook makkelijk met M&M’s doen. Vergeet niet dat een mooie achtergrond hier heel belangrijk voor is.

4. Koffie hartje.

Drink je iedere ochtend een Cappuccino of Latte? Maak er een mooi hartje in met melk en je hebt een perfecte post! Dit komt heel professioneel over en toch persoonlijk. Daarna kan je zelf nog genieten van een lekker bakje.

4. Valentijns woordgrapjes.

Ontwerp grappige woordgrapjes die te maken hebben met Valentijn. Hier hebben we een paar leuke voorbeelden:

              I’ll take you to the Milkyway.

              You’re one in a melon.

              You’re pearfect.

6. Leuke inhakers.

Gebruik leuke inhakers die actueel zijn op dit moment. Je kan producten of diensten gebruiken die je verkoopt.

Natuurlijk hebben we voor jullie ook leuke post ontworpen die je kan downloaden. Deze kan je posten op je Instagram pagina en je hebt gegarandeerd succes op 14 februari! Wij ontwerpen nog veel meer leuke dingen voor jouw bedrijf. 

Share This