Bedrijfsfilm

 

Bedrijfsfilm maken

Een bedrijfsfilm laten maken voor uw bedrijf is de manier om uw boodschap op originele wijze te vertellen. De (potentiële) klanten krijgen snel een duidelijk beeld van waar uw organisatie voor staat. U kunt ook grote aantallen werknemers informeren over de laatste ontwikkelingen en technieken binnen uw bedrijf.
Het maken van een bedrijfsfilm is een prima manier voor externe communicatie. Met een bedrijfsfilm maakt u niet alleen een goede eerste indruk, maar komt u professioneler over naar de buitenwereld.
Het maken van een bedrijfsfilm wordt nog wel eens verward met het maken van een promotiefilm. Toch zijn het twee verschillende soorten video’s. Met als verschil dat u in een promotiefilm niet uw merk of bedrijf, maar een product of dienst in de spotlight zet.

 

Bedrijfsfilm laten maken?

Een bedrijfsfilm maakt u vaak maar één keer. Binnen DB Creatieve Vormgeving is het daarom ook mogelijk om het grote verhaal op te splitsen in meerdere, vaak kortere bedrijfsfilms. Hierdoor houd je kijkers betrokken en heb je vaker een moment om content te delen. Het is daarom belangrijk om goed na te denken over de boodschap die u wilt vertellen. Daarnaast werken wij bij DB Creatieve vormgeving samen met filmmakers waardoor wij de juiste bedrijfsfilm kunnen aanbieden.
 
Productvideo
Deckmate
Vlog video
Duux
Animatie 
Ticketstore App